info@saintpaul-amicale.gr     210 45 11 954

Χαιρετισμός στον αγιασμό της Σχολής

Ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς σε μια ιστορική χρονιά για το Σχολείο μας καθώς ήταν ο πρώτος αγιασμός που έλαβε χώρα στις νέες εγκαταστάσεις του Σχολείου στον Άλιμο.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Πέτρο Ιωσηφίδη, τον Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γκουρομίχο και το μέλος, Ερμή Μωραΐτη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πέτρος Ιωσηφίδης ανέφερε:

“Νομίζω είναι η πρώτη χρονιά και η πρώτη φορά που όλοι αισθανόμαστε «πρωτάκια». Αν έπρεπε να αφήσουμε το ιστορικό μας κτίριο, την ιστορική μας έδρα στον Πειραιά θα έπρεπε να είναι για κάτι πραγματικά σπουδαίο. Νομίζω ότι αυτές εδώ οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά σπουδαίες και θα γίνουν ακόμα πιο σπουδαίες όταν παραδοθούν προσεχώς και οι υπόλοιποι χώροι.

Μέσα σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον, δεν έχω να πω πολλά. Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, καθηγητές, σε όλη τη σχολική κοινότητα.

Αν θα μπορούσα να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία είναι να είστε δίπλα στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που ξεκινούν το ταξίδι τους στη μέση εκπαίδευση. Και βέβαια, ηρεμία, δύναμη και κουράγιο στους μαθητές της Γ’ Λυκείου ενόψει των πανελλήνιων εξετάσεων.

Καλή χρονιά!”

Ίσως σε ενδιαφέρουν …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ας κρατήσουμε επαφή