Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Καλλιτεχνικής Ομάδας Αποφοίτων

Καλλιτεχνική ομάδα 2020

Αγαπητές συναπόφοιτες / Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Στη γενικότερη προσπάθεια για μεγαλύτερη συμμετοχή των αποφοίτων στις δράσεις του Συλλόγου που κάνει το νέο και ανανεωμένο ΔΣ του Συλλόγου μας καθώς όλες και όλοι οι παλαιοί και νέοι συναπόφοιτοι που στέκονται αρωγοί στην εν λόγω προσπάθειά του, έχουμε βάλει σαν στόχο να ενισχύσουμε όλες τις δομές που απαρτίζουν τον Σύλλογό μας, μία από τις οποίες είναι και η καλλιτεχνική του πλευρά. Μέσα στα χρόνια, αρκετοί και αξιόλογοι συναπόφοιτοι έχουν διαπρέψει στον τομέα των τεχνών και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου. Υπάρχουν όμως και άλλοι που θα μπορούσαν ή θα ήθελαν και δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία.

Μετά από πρωτοβουλία του ΔΣ του Συλλόγου και με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της Σχολής, γίνεται μέσα από αυτό το email ανοιχτή πρόσκληση στους απανταχού απόφοιτους της Σχολής που ενδιαφέρονται είτε να στελεχώσουν τα καλλιτεχνικά τμήματα που πρόκειται να συσταθούν είτε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την καλύτερη αξιοποίηση που θα προκύψει.

Απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθούν τμήματα τεχνών (μουσική, χορός, θέατρο, εικαστικά κ.α.) που είτε θα συμμετέχουν στις μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου και της Σχολής είτε θα διατηρούν ζωντανή τη φλόγα των τεχνών μέσα στους κόλπους της Σχολής.

Η βοήθεια και η παρουσία όλων είναι ευπρόσδεκτη. Κανείς συναπόφοιτος δεν περισσεύει.

Η επιμέλεια και εν συνεχεία η αξιολόγηση και εποπτεία του εγχειρήματος γίνεται από ομάδα συναπόφοιτων με κύριους υπεύθυνους τους συναπόφοιτους Δημήτρη Γκουρομίχο (1997) και Γιάννη Οικονόμου (2004).
Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αναγραφή των στοιχείων:

(α) Ονομ/νο
(β) Έτος αποφοίτησης
(γ) Κατηγορία
(δ) Εμπειρία -αν υπάρχει

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.