Συνάντηση Δ.Σ. Αποφοίτων Λασαλιανών Σχολείων Ελλάδας

Συναντηση ΔΣ ΛΑΣΑΛΙΑΝΩΝΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η "μάζωξη" μελών του Δ.Σ. των Συλλόγων Αποφοίτων των Λασαλιανών Σχολείων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια πρωτοβουλία που είχε συζητηθεί πριν μερικούς μήνες και με οικοδεσπότες το ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης, οι πρόεδροι των Συλλόγων Αποφοίτων του Saint-Paul και του ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου έδωσαν το παρών σε μια συνάντηση που είχε ως στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Συλλόγων και την ανάληψη πρωτοβουλιών για κοινές δράσεις και κοινή πορεία.

Όσον αφορά το Σύλλογό μας, τον πρόεδρο Βαγγέλη Κορκίδη, συνόδευσε ο ταμίας του Συλλόγου, Δημήτρης Γκουρομίχος. Στο τέλος, μάλιστα, των εν λόγω διεργασιών, ο Σύλλογός μας, πρόσφερε αναμνηστικές πλακέτες στους άλλους δύο Συλλόγους ως ένδειξη φιλίας και συνεργασίας. 

Προσεχώς, θα επικοινωνηθεί τα όσα λέχθηκαν και αποφασίστηκαν όσον αφορά το πεδίο της κοινής δράσης.

 

Ως Σύλλογος Αποφοίτων "Saint-Paul", ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Αποφοίτων ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης, τον πρόεδρο κ. Στέλιο Συμεωνίδη, τον κ. Χρήστο Ρουμπίδη καθώς και τα μέλη του Δ.Σ και στους απόφοιτους για την υπέροχη φιλοξενία τους. Θα ανταποδώσουμε, δοθείσης της ευκαιρίας.

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.