Απόφοιτοι Saint-Paul '19, καλώς ήρθατε!

apofoitisi 2019 1Με μια γιορτή αντάξια των μαθητών του Σχολείου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Σχολής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές προσωπικότητες όπως η ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας για τη γαλλική γλώσσα και τον αθλητισμό, κ. Saint-Ygnan, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Λασαλιανής Εκπαιδευτικής Αποστολής στην Ελλάδα, κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, η Γενική Σύμβουλος του Τάγματος των Ουρσουλινών, soeur Marie-Therese κ.ά.


Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από το γενικό διευθυντή της Σχολής, κ. Αντώνη Ρηγούτσο ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής, κ. Βαγγέλης Κορκίδης στους νεότερους πια, αποφοίτους του Συλλόγου μας.

apofoitisi 2019 11Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου παρ’ ότι λίγες ημέρες μετά το τέλος των πανελληνίων εξετάσεων, είχαν προετοιμάσει για τους παριστάμενους διάφορα «σκετς», διάφορα βίντεο με τη συνδρομή των καθηγητών αλλά και διάφορες μουσικές παρεμβάσεις. Το κομμάτι της γιορτής έκλεισε με το λόγο του προέδρου του 15μελούς, με τους καθηγητές να ανεβαίνουν επί σκηνής και να αποχαιρετούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τους μαθητές τους. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μια μικρή δεξίωση που παρέθεσε η Σχολή στους αποφοιτήσαντες μαθητές και στα οικεία τους πρόσωπα αλλά και τους παριστάμενους ενώ οι «εορτασμοί» θα συνεχίζονταν σε γνωστό club της παραλιακής.

Καλό καλοκαίρι αφενός και αφετέρου, καλά αποτελέσματα στις «πανελλήνιες», καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα και καλώς ήρθατε!


apofoitisi 2019 2apofoitisi 2019 3apofoitisi 2019 4

 

 

 

  

apofoitisi 2019 5apofoitisi 2019 6                                 

apofoitisi 2019 8apofoitisi 2019 9 apofoitisi 2019 10

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.