Επιτυχημένη η παρουσίαση βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη

mimis androulakis 1
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη, "Νύχτα με πέντε φεγγάρια" η οποία εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Δημοτικου Θεάτρου Πειραιά, των Εκδόσεων Πατάκη και του Συλλόγου Αποφοίτων του "Saint-Paul". Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Λασκαρίδη ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ του Πειραιά με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα εγκωμιαστικά σχόλια των διοργανωτών αλλά και του συγγραφέα Μίμη Ανδρουλάκη για το Σχολείο μας και το ρόλο που διαδραματίζει στην εκπαίδευση, όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και γενικά όπως επίσης αρκετά θετικά ήταν και τα σχόλια για το ρόλο και τη συνεισφορά του Συλλόγου Αποφοίτων στην πειραϊκή κοινωνία.

Εξάλλου, ο ένας εκ των δύο ομιλητών στο πάνελ, πέραν του συγγραφέα, ήταν η Αθηνά Ματτθαίου, επικοινωνιολόγος και τέως πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Κορκίδης.

Μετά τις ομιλίες της Αθηνάς Ματτθαίου και του Νίκου Διαμαντή, καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το λόγο πήρε ο ίδιος ο συγγραφέας. Παράλληλα, συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Νότης Ανανιάδης. Μετά το τέλος της παρουσίασης, όσοι παριστάμενοι επιθυμούσαν απέσπασαν, όπως συνηθίζεται, ιδιόχειρη αφιέρωση από το συγγραφέα.

Μίμη Ανδρουλάκη, καλοτάξιδο το βιβλίο σου!

 

mimis androulakis 2mimis androulakis 3mimis androulakis 4


©2019 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.