τελετή αποφοίτων 20 1Την Πέμπτη, 9 Ιουλίου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με πολύ μεράκι, εξαιρετική οργάνωση και τάξη, έλαβε χώρα, στο προαύλιο του σχολείου, η τελετή αποφοίτησης των τελειόφοιτων της Σχολής μας. Ο σύλλογος ήταν εκεί με χαιρετισμό του προέδρου του, κ. Β. Κορκίδη και την παρουσία μελών του Δ.Σ.

Οι μέχρι πρότινος μαθητές του Σχολείου μας, παρουσίασαν θεατρικά και μουσικά δρώμενα πριν τους "αποχαιρετήσει" η Σχολή κατά τη σχετική τελετή. Ήταν τότε που εκ μέρους του Συλλόγου μας έλαβαν αναμνηστικά δώρα και πιο συγκεκριμένα ονομαστικό έπαινο, κονκάρδα του Συλλόγου, μπλουζάκι/καπέλο με το σήμα του Συλλόγου.

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής, οι πλέον απόφοιτοι συμπλήρωσαν την αίτηση μέλους στο Σύλλογό μας όπου και τους καλωσορίζουμε με θέρμη ενώ αρκετοί εξ αυτών επισκέφτηκαν τα γραφεία του μας για μια πρώτη "γνωριμία".

Ως Σύλλογος Αποφοίτων τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη πορεία της ζωής τους!

 

τελετή αποφοίτησης 20 2τελετή αποφοίτησης 20 3τελετή αποφοίτησης 20 4

2η συναυλία σολωμούΤην Παρασκευή, 26/6, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η δεύτερη διαδικτυακή συναυλία για λογαριασμού του Συλλόγου Αποφοίτων η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η καθηγήτρια μουσικής της Σχολής, Έλενα Σολωμού μας χάρισε μία ώρα ποιοτικής μουσικής, ταξιδεύοντάς μας, εντός κι εκτός συνόρων. Αλεξάνδρεια, sous le ciel de Paris, τα παιδιά του Πειραιά όπως επίσης και αρκετά τραγούδια τα οποία γνωρίσαμε μέσω του κινηματογράφου και από κορυφαίους συνθέτες (Χατζιδάκις, Ρεμπούτσικα, Νικολακοπούλου, Καλδάρας κλπ.).

2η συναυλία 2020
🗓 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 🕣 20.30 Μαζί μας η Έλενα Σολωμού η οποία θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγάπης με φωνή και πιάνο, ελληνικά και γαλλικά.  Φιλική συμμετοχή του απόφοιτου και μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου, Δημήτρη Γκουρομίχου.

Συναυλία ΒολίκαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του μουσικοσυνθέτη και αποφοίτου της Σχολής, Γιώργου Βολίκα την Παρασκευή 29 Μαΐου η οποία και μεταδόθηκε διαδικτυακά, μέσα από την ομάδα που διατηρεί ο Σύλλογος Αποφοίτων, στο facebook. Ο αρχικός πογραμματισμός ήταν για τον Μάρτιο όμως λόγω του COVID-19 και των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, η συναυλία αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Νικητές φωτογραφικού διαγωνισμού 2020Στις 21 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020 με θέμα "το Λιμάνι του Πειραιά μας". Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την καθηγήτρια εικαστικών της Σχολής, Ειρήνη Δούναβη και από τα μέλη του Δ.Σ. Πέτρο Ιωσηφίδη και Δημήτρη Γκουρομίχο αποφάσισε:

1η θέση: Κατερίνα Σωτηριάδη (απόφ. 2007) με φωτογραφία από την Πειραϊκή

2η θέση: Ιωσήφ Χατζηαντωνίου (απόφ. 1971) με το "λιμάνι του Πειραιά με Πανσέληνο" και Βασίλης Βαζάκας (απόφ. 1972) με φωτογραφία από τη Μαρίνα Ζέας.

3η θέση: Γιάννης Κωνσταντόπουλος (απόφ. 2013) με φωτογραφία από το Πασαλιμάνι. 

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.