2η συναυλία σολωμούΤην Παρασκευή, 26/6, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η δεύτερη διαδικτυακή συναυλία για λογαριασμού του Συλλόγου Αποφοίτων η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η καθηγήτρια μουσικής της Σχολής, Έλενα Σολωμού μας χάρισε μία ώρα ποιοτικής μουσικής, ταξιδεύοντάς μας, εντός κι εκτός συνόρων. Αλεξάνδρεια, sous le ciel de Paris, τα παιδιά του Πειραιά όπως επίσης και αρκετά τραγούδια τα οποία γνωρίσαμε μέσω του κινηματογράφου και από κορυφαίους συνθέτες (Χατζιδάκις, Ρεμπούτσικα, Νικολακοπούλου, Καλδάρας κλπ.).

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Δημήτρης Γκουρομίχος, μένοντας στο ίδιο μήκος κύματος, κλείνοντας αυτήν την όμορφη βραδιά, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και την «καντάδα» «Χαράματα η ώρα τρεις» του «δικού μας», Μάρκου Βαμβακάρη.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά αμφότερους για την προθυμία και τη συμβολή τους.

Αγαπητοί απόφοιτοι, μείνετε συντονισμένοι. Θα υπάρξει και συνέχεια!

Νικητές φωτογραφικού διαγωνισμού 2020Στις 21 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020 με θέμα "το Λιμάνι του Πειραιά μας". Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την καθηγήτρια εικαστικών της Σχολής, Ειρήνη Δούναβη και από τα μέλη του Δ.Σ. Πέτρο Ιωσηφίδη και Δημήτρη Γκουρομίχο αποφάσισε:

1η θέση: Κατερίνα Σωτηριάδη (απόφ. 2007) με φωτογραφία από την Πειραϊκή

2η θέση: Ιωσήφ Χατζηαντωνίου (απόφ. 1971) με το "λιμάνι του Πειραιά με Πανσέληνο" και Βασίλης Βαζάκας (απόφ. 1972) με φωτογραφία από τη Μαρίνα Ζέας.

3η θέση: Γιάννης Κωνσταντόπουλος (απόφ. 2013) με φωτογραφία από το Πασαλιμάνι. 

Συναυλία ΒολίκαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του μουσικοσυνθέτη και αποφοίτου της Σχολής, Γιώργου Βολίκα την Παρασκευή 29 Μαΐου η οποία και μεταδόθηκε διαδικτυακά, μέσα από την ομάδα που διατηρεί ο Σύλλογος Αποφοίτων, στο facebook. Ο αρχικός πογραμματισμός ήταν για τον Μάρτιο όμως λόγω του COVID-19 και των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, η συναυλία αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020

 

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αναφέρουν Όνομα, Επώνυμο και Έτος Αποφοίτησης.

Την αξιολόγηση των φωτογραφιών θα επιμεληθούν η καθηγήτρια εικαστικών της Σχολής, Ειρήνη Δούναβη και εκ μέρους του Δ.Σ. οι Πέτρος Ιωσηφίδης και Δημήτρης Γκουρομίχος.

2η συναυλία 2020
🗓 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 🕣 20.30 Μαζί μας η Έλενα Σολωμού η οποία θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγάπης με φωνή και πιάνο, ελληνικά και γαλλικά.  Φιλική συμμετοχή του απόφοιτου και μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου, Δημήτρη Γκουρομίχου.

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.