αγιασμός 2019Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός όπου και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Saint-Paul, μέσω αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ., έδωσε το παρών στο σχολείο μας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βαγγέλη Κορκίδη να μεταφέρει σε όλους τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς, τις ευχές για καλή σχολική χρονιά, πρόοδο και υγεία!

 

 

αγιασμός 2019 1αγιασμός 2019 2

 

apofoitisi 2019 1Με μια γιορτή αντάξια των μαθητών του Σχολείου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου 2019, στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Σχολής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές προσωπικότητες όπως η ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας για τη γαλλική γλώσσα και τον αθλητισμό, κ. Saint-Ygnan, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Λασαλιανής Εκπαιδευτικής Αποστολής στην Ελλάδα, κ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου, η Γενική Σύμβουλος του Τάγματος των Ουρσουλινών, soeur Marie-Therese κ.ά.

sdip sinergasia

Ο Σύλλογος Αποφοίτων "Saint-Paul" σε ακόμα μία κίνηση εξωστρέφειας προς την πειραϊκή κοινωνία και κατόπιν εγκρίσεως από το Δ.Σ., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού τα Δ.Σ. των δύο Συλλόγων:

"Ο Σύλλογος των αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Saint Paul - Δελασάλ, ενός ιδρύματος με 130 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος Σύλλογος λαϊκού μαζικού αθλητισμού του Πειραιά και του χώρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε συνεργασία στα πλαίσια αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αρχής γενομένης από τον 33ο Βαρτζάκειο 2019.

Τα ΔΣ των Συλλόγων"

 

©2019 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.