Γίνε Μέλος του Συλλόγου

Αγαπητέ συναπόφοιτε / Αγαπητή συναπόφοιτη,

Από το 1974 όταν και δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Αποφοίτων «Saint-Paul» έχει διακριθεί τόσο για τις δράσεις του με κοινωνικό πρόσημο στον Πειραιά όσο και για τις προσπάθειές του αφενός να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη των μαθητικών μας χρόνων σε χώρους όπου αγαπήσαμε, αφετέρου να ευνοήσει την αλληλεγγύη - συνέργεια - επικοινωνία μεταξύ των αποφοίτων είτε με τη ζήτηση – προσφορά εργασίας μεταξύ των Αποφοίτων είτε με την προβολή της επαγγελματικής τους δραστηριότητα.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά πράξη και για να μείνει ο Σύλλογος ενεργός, χρειαζόμαστε και τη δική σου συμβολή. Το μοναδικό κέρδος του Συλλόγου μας είναι η παρουσία σου στις εκδηλώσεις μας και το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου μας είναι η συνδρομή των μελών του.

Πρώτιστα, επιθυμούμε τη φυσική σου παρουσία στις εκδηλώσεις μας. Έπειτα, με την επαν-εγγραφή σου ως μέλος του Συλλόγου, αφενός συμβάλλεις στην ενίσχυσή του, αφετέρου θα επωφεληθείς σημαντικών προνομιών σε καταστήματα της πόλης του Πειραιά, πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη, αφορά αποκλειστικά τους Αποφοίτους του Σχολείου μας και θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Για να εγγραφείς ως μέλος:
(Δεν υφίσταται πληρωμή, μόνο ετήσια συνδρομή)

Α. Με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής όταν λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις του Συλλόγου όπου και θα υπάρχει μέλος του Δ.Σ. για να σε εξυπηρετήσει.

Β. Εξ αποστάσεως, μέσω τραπέζης.

ΙΒΑΝ του λογαριασμού όψεως που τηρεί ο Σύλλογος Αποφοίτων στην Τράπεζα Πειραιώς, «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣΑΡΡΕΝΩΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» :

GR83 0172 0660 0050 6608 5418 199

Τα στοιχεία κατάθεσης θα είναι :

Ποσό Συνδρομής έτους 2020: 20 €

Αιτιολογία κατάθεσης : Ονοματεπώνυμο και έτος Αποφοίτησης.

Αν είναι δυνατόν, παρακαλούμε την αποστολή του καταθετήριου με mail προς διευκόλυνση των διαδικασιών μας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.